2010. október 21., csütörtök

Derékmelegítő

A mai egy kényszervarrás volt. Na jó, azért rosszul nem esett még véletlenül sem. A helyzet az, hogy most kényszerszabadságon ülök itthon. Dolgozgatok itt is, csak alapjáraton, mivel a munkám szíve a dokumentáció a munkahelyemen fagyoskodik. Kedden munkaszünetet rendelt el a munkáltató, mivel a hőmérséklet fűtés hiányában nem éri el a törvényben foglalt minimális értéket (megjegyzem, hetek óta nem éri el, de ez csak most lett ilyen fontos, a hivatalos fűtési szezon kezdetén). Szóval itthon ülök és a hetek óta tartó fagyoskodástól a derekam majd leszakad, úgy fáj.
Így ma megvarrtam egy derékmelegítő prototípusát. Ez a csüngő izé az: :-)
És így néz ki felvéve:

Van egyébként ilyesmim, de az a helyzet, hogy nem vagyok egy karcsú leányzó, így olyan gyönyörűen felpenderedik, hogy nem is véd semmit. Divatos, de semmit nem ér.

A kényszerszabi egyébként pont kapóra jött, mert éreztem már egy ideje, hogy nagyon nincs rendben a vérnyomásom. Egyre többször fájt a fejem, és ami a legrosszabb, hogy nagyon sokszor, naponta és éjjelente többször is éreztem azt, hogy majd kiugrik a szívem a mellkasomból. A családorvosunk a szomszéd utcában rendel, ezért tegnap fogtam magam és átsétáltam. A vérnyomásom 180/120!!! volt, kétszer is megmérte, mert nem hitte el. Úgyhogy a gyógyszerszedés itt már eldöntött kérdés lett. Vár még rám egy általános kivizsgálás és a neheze, hogy elkezdjek a súlyomból leadni. (Nem mentegetőzés, de az a véleményem, hogy nincs arányban a magas vérnyomásom mértéke a súlyfelesleglegemmel). Csak azt nem tudom mikor éljek egészségesen???? Sokat dolgozok, eldöntöttem hogy leadok a munkából, és most az a helyzet állt elő, hogy nem tehetem :( Félek hogy ez az egész az egészségem kárára fog menni.

***UPDATE***
Október 28-án dél körül végre lett fűtés. Bár a derekam azóta sem hálás, bármilyen meleg van...

2 megjegyzés:

Kaoka írta...

Jaj Te szegény! Vigyázz nagyon magadra én is a munkahelyemn fáztam meg, már második hete vagyok itthon miatta. Lehet, hogy jobban járnál egy hálózsákkal, ha ennyire nem fűtenek. :D A combod és lábad ugyanúgy fog fázni. Vigyél be a székedre párnát is.
Kár, hogy nem számít munkahelyi balesetnek, ha a hideg miatt megfázunk. :(
Olvastam milyen szép újságokat kaptál. Várom a mutizni valót, főleg, ha van karácsonyi apróság. Kellene készülni a bölcsis vásárra. :)
Jobbulást kívánok. :)

Melinda írta...

Szia! Igyekszem összeszedni az újságokat is, bár egy helyen vannak, inkább csak az ötleteket mutogatnám karácsonyra :-)
Remélem nem lesz komolyabb bajunk a felfázás miatt, én annyira aggódok, hogy 28 évesen egyszer jól felfázok és később ilyen ostoba dolgok miatt nem lehet majd gyerekem! Szerintem nem alaptalan ez a félelem :-(
Jobbulást Neked is!

Megjegyzés küldése