2009. október 4., vasárnap

Nem vesztem el csak lelkiválságom volt :)

Az elmúlt pár hétben egy nagyobb lelki válságba kerültem, ugyanis munkahelyet váltok, s úgy mondtam fel, hogy nem volt 100%-ig biztosítva az új munkahelyemen az én helyem. Erre persze kaptam néhány megjegyzést, hogy válság idején milyen bátor vagyok, felelőtlenség, stb... és én ettől kicsit kiborultam. Aztán végülis minden jól alakult, s holnap már az új munkahelyemen, egy országos szakkönyvtárban, a szakmámban is dolgozhatok végre. Bár még egy munkanapot sem töltötem el ott, de máris úgyérzem, hogy megérte az egy hónap izgulást, s ha véletlenül mégsem vettek volna fel, hát talpraesett vagyok, biztosan találtam volna más munkahelyet is.

Olvasgatom a blogokat és már szinte mindenki a karácsonyra készülődik, tervezget, én pedig szinte semmit sem csináltam, s meg is mondom őszintén, kedves sem volt szó szerint semmihez.

Elkezdtem keresztszemezni egy határidőnapló borítóját, amit magamnak akartam készíteni az új munkahelyre, aztán végülis egy filofaxot vettem amire nem kell borító. Így valószínűleg karácsonyi ajándék lesz belőle.


Így fog kinézni a minta ha kész leszek vele, bár ennyi elefánt a napló méretéhez nem kell, tehát változtatni fogok rajta egy kicsit.

Aztán tegnap nekiültem és egy újabb táskát varrtam, szerintem én táskavarróvá fogom avanzsálni magam, mert mást eddig nem nagynon csináltam :-)

Kicsit csálé, vannak hibái, de az enyém, én varrtam és minden elfér benne amire egy átlagos munkanapon szükségem van. Majd lesz jobb is szebb is, ha lesz gyakorlatom a varrásban :)
A macsek mintáját az ehavi praktikából vettem és a farmeranyagot kivágva egy sárga műbőrre varrtam fel vékony és sűrű cikkcakk öltéssel.


A héten pedig erősen elkezdek gondolni a karácsonyi ajándékokra :-)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése